Reünie Quick Boys

Reünie Quick Boys

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert K.v.v. Quick Boys voor alle leden en oud-leden van 18 jaar en ouder een grootse reünie, ter ere van het honderdjarig bestaan van de club. Aanmelden voor de reünie is vanaf nu mogelijk via onze eigen online shop.

De reünie zal plaatsvinden op sportpark Nieuw Zuid en, bij grote belangstelling, ook op een externe locatie. Aan het programma van de reünie wordt nog gewerkt, maar we kunnen alvast beloven dat we er een hele mooie dag van gaan maken! Het officiële deel zal van circa 15.00 tot 19.00 uur zijn. Als tegemoetkoming in de kosten vragen we alle deelnemers om een bijdrage van €10,-. In ruil daarvoor zorgen wij voor een onvergetelijke reünie.

We vragen alle deelnemers om een aantal persoonlijke gegevens bij de aanmelding. Daarnaast vragen we om toestemming om naam en geboortejaar te delen met de overige aanwezigen, zodat je als gast van tevoren al weet wie er present zullen zijn. Heb je vragen? Neem dan contact op met de reüniecommissie via reunie@quickboys.nl.